Mikä MOTO 3?

Moto3 Oy on Kuopiossa syksyllä 2016 aloittanut vapaa-ajan koneiden kauppaan erikoistunut yritys. Aloitimme käytettyjen moottoripyörien, mönkijöiden, moottorikelkkojen ja venepakettien osto- ja myyntitoiminnalla, ja elokuun alusta 2021 mukaan tulivat uusien Buster-, Yamarin- ja Yamarin Cross-veneiden edustukset.

Toimimme Boat Package-kauppiaina, eli kaikki veneet myydään Yamaha-perämoottorein varustettuna. Järjestyksessään jo toinen myymälän laajennus mahdollistaa markkinajohtajaveneiden myymisen samalla liikepaikalla Kuopion Kolmisopessa, jossa aloitettiin nyt myös huoltopalveluiden tarjoaminen meiltä myydyille venepaketeille.

Kaikki kolme yrittäjää, Mikko Eestilä, Sami Törrönen ja Jussi Hartikainen ovat toimineet alalla pitkään, ja myös uusien veneiden myyminen on ennestään tuttua. Käytettyjen vapaa-ajan koneiden osto, myynti ja vaihto jatkuu entisellään, ja kaikki käytetyt tuotteet ovat jatkossakin hyväkuntoisia ja oikein hinnoiteltuja.

Avarassa myymälässä tuotteisiin tutustuminen on helppoa, ja sijainti on kätevästi kivenheiton päässä vitostiestä. Myös parkkipaikkoja on aina tarjolla, ja muille perheenjäsenille löytyy tarvittaessa tekemistä tien toiselta puolelta Kolmisopen ostoskeskuksesta, tai muutaman kilometrin päästä Matkuksesta, jossa palvelee noin 70 liikettä mukaan lukien Ikea.

Kahvit ja virvokkeet tarjotaan toki aina meilläkin, joten tervetuloa hyville kaupoille!